Пелов беше вчера в болницата!

#
16 Nov 2018

Лекари, медицински сестри и граждани трябва да се консултират с личната си гадателка, за да узнаят кога управителят на МБАЛ - Свищов е на работа! Това стана ясно от думите на кметът Генчо Генчев от вчерашната му пресконференция. На въпрос на Актуално Свищов къде е д-р Пелов, кметът отговаря: Той беше вчера! /коментарите са излишни/.
Иначе още в началото на изявлението си, наречено пресконференция, кметът Генчев обяви, че ще обяви: „Истинската новина, новината с вярно съдържание” и „Да стане ясно самата истина”.
По-нататък кметът заяви: „Приемът, този четец не може да повлияе на приема на деца в спешно и каквото и да е състояние”. Минути преди това обаче д-р Николаева, началник на Детско отделение припомни за сестра блокирана в асансьор докато пренасяла между етажите въпросния четец. Нито Даниела Стоянова, нито Актуално Свищов са твърдели, че има отказан прием, а затруднен прием и разказаното от д-р Николаева е точно това, но не и за кмета.
По време на събитието, организирано от кмет и пресцентър на Общината стана ясно, че доктор Николаева и доктор Низамова не са чели публикациите на Актуално Свикщов, а единствено "официалното" изявление на д-р Пелов и заради него се чувстват засегнати в лъжа. Освен това изразиха и основателно съмнение кой е автор на въпросното изявление.
По нататък по време на т.нар. пресконференция управителят на общинския стенвестник много настървено пита Даниела Стоянова кога е съобщила на Актуално Свищов за инициативата си. Дамата категорично я отряза с думите, че публикацията е публична в социалната мрежа и за три дни след огласянето и от страниците на сайта са събрани необходимите средства.
За да не разпространяваме фалшиви новини каквито се привиждат на кмета Генчо Генчев публикуваме пълния запис от пресконференцията, на която с неохота бяха допуснати репортерски въпроси. А кметът ставаше много раздразнителен след тези на Актуално Свищов и почваше да използва второ лице единствено число, забравяйки за наученото още в отделенията.

 

пред Извикано

Общината фалира: вместо нов транспортен план - забраняват паркирането в центъра! В края на най-безличния Общински съвет, по-правилно е да се нарича Восъчен театър или Восъчно позорище, т.нар. съветници са на път да вземат поредното си недомислено решение. 

Официална страница на FACEBOOK