Първокласници на СУ „Н. Катранов“ показаха как се пише домашно по математика

Преглеждания: 26 #
20 Mar 2019

СУ „Николай Катранов“ бе домакин на открит урок за самоподготовка по математика в I б клас, с класен ръководител Силвия Александрова и учител на група за целодневна организация Галя Висоцка, съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията. Занятието бе водено от Галя Висоцка, която демонстрира интересни интерактивни техники и индивидуален подход в работата си с децата от групата. Малките ученици показаха, че за тях математиката е забавна наука и  с лекота се справяха с поставените задачи, за което бяха наградени от своите учителки. Урокът бе наблюдаван от начални учители в групи за целодневна организация от училища в община Свищов, директорът на СУ „Николай Катранов“ Генади Иванов и старши експерт за обучението в начален етап Захаринка Чакалова от Регионалното управление на образованието - Велико Търново.

След открития урок в Актовата зала на училището се състоя обсъждане на занятието и методическа сбирка, посветена на часовете за самоподготовка като част от организацията на целодневното обучение. Пред началните учители в групи за целодневна организация Захаринка Чакалова говори за подготовката, организирането и провеждането на часовете в училищните занимални, както и за взаимодействието между начален учител на паралелка и начален учител на група за целодневна организация. Присъстващите учители имаха възможност да споделят проблеми и добри практики от своята работа.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!