Първи инвеститор в Общината открива производство в Совата

Преглеждания: 18 #
27 Sep 2018

ИНВЕСТИТОР Е ИЗРАЗИЛ НАМЕРЕНИЕ ДА ОТКРИЕ ПРОИЗВОДСТВЕН ЦЕХ В СЕЛО СОВАТА, стана известно на днешното заседание на Общински съвет - Свищов. С пълно единодушие, 29 гласа „за”, съветниците подкрепиха предложението на кметската администрация. Така общинска земя в село Совата отива за продажба след внесено писмо за инвеститорско намерение в кметската администрация. Калин Костов попита преди гласуване каква помощ ще окаже администрацията на бизнесмена при получаване на всички разрешителни от държавните институции. Васил Илиев призова кметската администрация да проучи опита на община Пловдив за последните 15 години при привличане на инвеститори. Председателят на местния парламент Кристиян Кирилов заяви, че ще се проучи не само пловдивския опит, но и на други общини.
АРАБИН ЖЕНЕН ЗА БЪЛГАРКА Е ПЪРВИЯТ РЕАЛЕН ИНВЕСТИТОР, КОЙТО ОБЩИНАТА ДОЧАКА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ГОДИНИ. Инвестиционното намерение на бизнесмена е за откриване на производствен цех и откриване на работни места в Совата.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!