Първа загуба на обновяващия се „Академик”

#
15 Feb 2019

Първа загуба в предсезонната подготовка претърпя отборът на „Академик”. В срадя „студентите" гостуваха на „Локомотив” /Дряново/. Мачът се игра на изкуствения терен в Царева ливада.
„За тази среща не можехме да разчитаме на трима от опитните ни футболисти. Започнахме с 5 - 6 юноши, родени пред 2002 и 2003 година. Играхме плахо и закономерно загубихме. Получихме гол още в 5-ата минута след изпълнение на ъглов удар.В началото на второто полувреме домакините поведоха с 2:0 с попадение от пряк свободен удар. По-късно ни отбелязаха и трети гол при контраатака. Ние имахме добра възможност да изравним резултата, но ударът на Сюнер Хюсеин мина встрани от вратата на локомотивци”, разказа Стефан Трайков, играещ треньор на „студентите”.

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK