Първа загуба на обновяващия се „Академик”

Преглеждания: 21 #
15 Feb 2019

Първа загуба в предсезонната подготовка претърпя отборът на „Академик”. В срадя „студентите" гостуваха на „Локомотив” /Дряново/. Мачът се игра на изкуствения терен в Царева ливада.
„За тази среща не можехме да разчитаме на трима от опитните ни футболисти. Започнахме с 5 - 6 юноши, родени пред 2002 и 2003 година. Играхме плахо и закономерно загубихме. Получихме гол още в 5-ата минута след изпълнение на ъглов удар.В началото на второто полувреме домакините поведоха с 2:0 с попадение от пряк свободен удар. По-късно ни отбелязаха и трети гол при контраатака. Ние имахме добра възможност да изравним резултата, но ударът на Сюнер Хюсеин мина встрани от вратата на локомотивци”, разказа Стефан Трайков, играещ треньор на „студентите”.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/