Първа копка за нова спортна площадка в СУ "Д. Благоев"

#
14 May 2019

В СУ „Димитър Благоев“ беше направена първата копка по проект „Изграждане на многофункционална спортна площадка“, финансиран от „Красива България“ и подаден от Общината, съобщиха от училището. 
Наличието на добра материално-техническа инфраструктура, подходящи оборудвани съоръжения ще допринесат за популяризиране на спорта, както и за осмисляне на свободното време на всички ученици. Настоящото проектно предложение ще допринесе за подобряване на материалната база СУ „Димитър Благоев“ и качеството на предлаганата образователна услуга, твърдят от училището.
Церемонията беше открита от Фанфарен оркестър „Акорд“ при училището. Цветанка Кирова, изказа благодарности на Общината и по българска традиция ливна менче вода със здравец за успешното реализиране на проекта, съобщава още от СУ "Д. Благоев".
 

пред Извикано

Превърнаха в бардак един известен с традициите си град С превърнат в Бардак един известен с традициите си град; С разюздана и хулиганстваща чиновническа сган, която с мощен плам разхищава, опитва се да мачка и унижава всеки, който с ПРАВО НЕ Й СЕ ДАВА; С почти разсипан и превърнат в сметище архитектурен комплекс "НОВЕ"; С пълзящо БЕЗЗАКОНИЕ, макар веднъж санкционирано от Съда:

Официална страница на FACEBOOK