Пълен комплект медали завоюваха каратистите на Митко Божанов на Държавното в Бургас

#
14 Apr 2019

В Бургас се проведе Държавното първенство на Българска карате киокушин федерация за деца до 8 години и за деца до 10 години. От школата на сенпай Митко Божанов, най-добро класиране направи Илияна Георгиева. Тя стана държавен шампион на България при десет годишните. За успеха си беше наградена със златен медал и грамота, съобщи Митко Божанов.
Повод за гордост е и вице шампионската титла на Емануела Кунова. Тя заслужи сребърното отличие при най-малките момичета.
До полуфиналният кръг на Държавното първенство достигнаха Елеонора Кирилова и Александър Маринов. Тези състезатели бяха наградени с грамоти за трето място и  донесоха по един бронзов медал за отбра.
Останалите участници в състезанието, които изучават най-твърдия стил карате под ръководството на  сенпай  Митко Божанов не достигнаха до почитната стълбичка. Това бяха: Виктор Борисов, Никол Тодорова, Веселина Кунова и Мартин Павлов.
Макар че не бяха наградени с престижен трофеи тези състезатели имаха голяма заслуга за по-доброто представяне на съотборниците си, тъй като им партнираха при подготовката за първенството.

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK