Отлично представяне на възпитаниците на Дени Златанов на турнир в Будапеща

#
28 Apr 2019

Възпитаниците на свищовлията Дени Златанов от Джудо клуб „Респект” - София се представиха отлично на Budapest open 2019. В турнира взеха участие 145 чуждестранни отбора от 27 държави като САЩ, Канада, Русия, Азърбейджан и много други.
 През първия ден на турнира Джудо клуб "Респект-София” се представи страхотно като участва с 5 състезателя от които всички взеха по 3,4 срещи, но категориите бяха с между 40 и 65 човека. Ето и резултатите :
 1.Николай Тодоров - бронзов медал, след 7 победи и една загуба.
 2. Венцислав Лазаров - 5 то място с 3 победи и 2 загуби.
 3.Алекс Динев - 7 мо място с 3 победи и 2 загуби.
 4.Кристиян Иванов - 9 то място с 4 победи и две загуби от 51 човека в категорията.
Единствено Юлиан Тианов загуби още в първата среща и не можа да се намеси в борбата за медалите в категория със 65 човека.
 Днес конкуренцията беше убийствена, сподели някогашния спортист №1 на Свищов. „Нямаше категория с под 50 човека, а някой стигнаха до 85. Нашите деца се представиха страхотно!
 1. Кристиян Лазаров - златен медал.
 2. Рашо Тянов стигна до полуфинал след 4 убедителни победи, поведе в резултата и след допусната грешка загуби, след което загуби и борбата за бронзовия медал със златна оценка, с което зае пето място.
 3. Николай Тодоров, който участва 7 и на младша възраст (2005-2006), след 5 победи и две загуби стана 7-ми, като за двата дена изигра общо 15 срещи на състезание.
 Така след страхотните борби утре оставаме на лагер”, разказа за представянето на своите състезатели Дени Златанов.
 

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK