Отлично представяне на възпитаниците на Дени Златанов на турнир в Будапеща

Преглеждания: 16 #
28 Apr 2019

Възпитаниците на свищовлията Дени Златанов от Джудо клуб „Респект” - София се представиха отлично на Budapest open 2019. В турнира взеха участие 145 чуждестранни отбора от 27 държави като САЩ, Канада, Русия, Азърбейджан и много други.
 През първия ден на турнира Джудо клуб "Респект-София” се представи страхотно като участва с 5 състезателя от които всички взеха по 3,4 срещи, но категориите бяха с между 40 и 65 човека. Ето и резултатите :
 1.Николай Тодоров - бронзов медал, след 7 победи и една загуба.
 2. Венцислав Лазаров - 5 то място с 3 победи и 2 загуби.
 3.Алекс Динев - 7 мо място с 3 победи и 2 загуби.
 4.Кристиян Иванов - 9 то място с 4 победи и две загуби от 51 човека в категорията.
Единствено Юлиан Тианов загуби още в първата среща и не можа да се намеси в борбата за медалите в категория със 65 човека.
 Днес конкуренцията беше убийствена, сподели някогашния спортист №1 на Свищов. „Нямаше категория с под 50 човека, а някой стигнаха до 85. Нашите деца се представиха страхотно!
 1. Кристиян Лазаров - златен медал.
 2. Рашо Тянов стигна до полуфинал след 4 убедителни победи, поведе в резултата и след допусната грешка загуби, след което загуби и борбата за бронзовия медал със златна оценка, с което зае пето място.
 3. Николай Тодоров, който участва 7 и на младша възраст (2005-2006), след 5 победи и две загуби стана 7-ми, като за двата дена изигра общо 15 срещи на състезание.
 Така след страхотните борби утре оставаме на лагер”, разказа за представянето на своите състезатели Дени Златанов.
 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/