Отлично представяне на СУ „Н. Катранов“ в национален STEM конкурс

Преглеждания: 60 #
22 Dec 2020

За втора поредна година учители и ученици от СУ „Николай Катранов“ демонстрират отлично представяне в национален конкурс за STEM науки, съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.

В четвъртото издание на конкурса „SUPER STEM 2020 в твоето училище и град“ сред отличените педагогически специалисти са представителите на СУ „Николай Катранов“: Елена Илиева, старши учител по физика и астрономия и Йорданка Илиева, старши учител по информатика и ИТ. Проектът им е победител в категорията „DIGITAL EXCELLENCE“, печелейки в конкуренция от близо 160 учителски разработки.

Отлично представяне в конкурса е демонстрирал и Константин Тодоров, ученик от VIII„а“ клас. Ученикът също участва за втори път в престижната надпревара. Проектът му „Practical Uses of the Natural Resonance“ се съревновава с над 200 ученически проекта.

Победителите ученици и учители на ниво регионален град и национално ниво ще бъдат обявени в края на месец декември, а училището „SUPER STEM България 2020“ ще стане ясно през месец януари 2021 година.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

пред Извикано

Новините на 2020 година - такива, каквито са! Топ 10 на това, което Ви вълнуваше през 2020 година

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Свищов в снимки