Осем медала завоюваха карастистите на Митко Божанов на национално първенство

Преглеждания: 320 #
14 Oct 2019

Вчера в Нови пазар се проведе Националното първенство по Киокушин карате за деца на възраст между 8 и 10 години. От общо девет участника от школата на сенпай Митко Божанов, осем завоюваха медали и грамоти в дисциплината кумите.
Най-добро класиране направиха Емануела Кунова и Веселина Кунова. В две различни категории всяка от тях станаха шампион на България в най-твърдия стил карате. За успеха си бяха наградени със златен медал и грамота.
Повод за гордост са и вице шампионските титли на Елеонора Кирилова, Илияна Георгиева и Александър Маринов. Тези състезатели не успяха да надвият своя опонент на финала. Така останаха втори и заслужиха сребърни отличия в своите категории. До полу
финалният кръг на Първенството достигнаха Магдалена Динева, Мартин Павлов и Божидар Аврамов. Те бяха наградени с грамоти за трето място и донесоха по един бронзов медал за отбра.
Единствено Никол Тодорова не успя да спечели някой от престижните трофеи и да се изкачи на почетната стълбичка. Тя се класира на 5то място в турнира.
Следващото състезание по киокушин карате е ежегодната “Купа "Шумен", който ще се проведе на 16 и 17 ноември тази година. В състезанието ще участват каратисти от всички възрасти.

 

 

 

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Символи на /не/кадърното управление на Генчев и Компания