Осем медала за катрановци на „Математика без граници“

#
01 Mar 2019

48 ученици от СУ „Николай Катранов“ се явиха на зимния кръг на международното състезание „Математика без граници“, съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията. Равносметката е поредно отлично представяне на катрановските възпитаници с призови места и медали: 2 сребърни и 6 бронзови медала.

На второ място със сребърни медали са отличени Божидара Венелинова Щърковска от III в клас и Борислава Божинова Божинова от IX в клас. На трето място с бронзови медали са класирани Виктория Стефанова Андреева от I в клас, Николай Валентинов Русанов от II а клас, Марая Бориславова Борисова от III в клас, Никола Валентинов Вълчев от V а клас, Иван Асенов Спасов от V в клас и Виктория Георгиева Георгиева от VI б клас.

Всички участници получиха сертификати за отлично представяне в престижното международно математическо състезание.

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK