Осем медала за катрановци на „Математика без граници“

Преглеждания: 11 #
01 Mar 2019

48 ученици от СУ „Николай Катранов“ се явиха на зимния кръг на международното състезание „Математика без граници“, съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията. Равносметката е поредно отлично представяне на катрановските възпитаници с призови места и медали: 2 сребърни и 6 бронзови медала.

На второ място със сребърни медали са отличени Божидара Венелинова Щърковска от III в клас и Борислава Божинова Божинова от IX в клас. На трето място с бронзови медали са класирани Виктория Стефанова Андреева от I в клас, Николай Валентинов Русанов от II а клас, Марая Бориславова Борисова от III в клас, Никола Валентинов Вълчев от V а клас, Иван Асенов Спасов от V в клас и Виктория Георгиева Георгиева от VI б клас.

Всички участници получиха сертификати за отлично представяне в престижното международно математическо състезание.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK