Организират „Есенен фермерски пазар - Свищов”

Преглеждания: 11 #
18 Sep 2018

„ЕСЕНЕН ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР - СВИЩОВ” ОРГАНИЗИРА КАТЕДРА „АГРАРНА ИКОНОМИКА” ПРИ СТОПАНСКАТА АКАДЕМИЯ, съобщи пресцентъра на Висшето училище. Второто издание на изложението ще се проведе на 6 октомври на площад „Алеко”.
Катедра „Аграрна икономика“ при СА „Д. А. Ценов“ – Свищов, със съдействието на община Свищов, Регионален съюз на земеделските кооперации - Свищов, Българска асоциация „Биопродукти“, Фондация за околна среда и земеделие са организатори на кръгла маса на тема: „Проблеми и перспективи за развитие на земеделието в България“ от 10.30 часа на 5 октомври в Заседателна зала в Ректората. Ден по-късно, от 11 часа, е изложението „Есенен фермерски пазар - Свищов”.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK