Организират „Есенен фермерски пазар - Свищов”

#
18 Sep 2018

„ЕСЕНЕН ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР - СВИЩОВ” ОРГАНИЗИРА КАТЕДРА „АГРАРНА ИКОНОМИКА” ПРИ СТОПАНСКАТА АКАДЕМИЯ, съобщи пресцентъра на Висшето училище. Второто издание на изложението ще се проведе на 6 октомври на площад „Алеко”.
Катедра „Аграрна икономика“ при СА „Д. А. Ценов“ – Свищов, със съдействието на община Свищов, Регионален съюз на земеделските кооперации - Свищов, Българска асоциация „Биопродукти“, Фондация за околна среда и земеделие са организатори на кръгла маса на тема: „Проблеми и перспективи за развитие на земеделието в България“ от 10.30 часа на 5 октомври в Заседателна зала в Ректората. Ден по-късно, от 11 часа, е изложението „Есенен фермерски пазар - Свищов”.

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK