Омар Хади Абас е първият сериозен потенциален инвеститор

#
27 Oct 2018

Омар Хади Абас е първият сериозен потенциален инвеститор в община Свищов за последните три години, пише ploshtadaleko.com. Със свое заявление до Общинския съвет той е изявил желанието да закупи терен от близо 3,4 дка. в свищовското село Совата, в което да изгради впоследствие пакетажен цех за парфюмерия и козметика. Работните места, които евентуално ще се открият са между 15 и 20, с тенденция за увеличение във времето.
Причините довели Омар в Общината обаче не са чисто икономически, а по-скоро сантиментални – той е женен за наша съгражданка и живее тук от дълго време, не желае да губи връзката с града и въпреки, че вероятно би получил по-добри условия за развитие на дейността си другаде, е избрал именно Свищов за място на бъдещата си дейност.

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK