Омар Хади Абас е първият сериозен потенциален инвеститор

Преглеждания: 14 #
27 Oct 2018

Омар Хади Абас е първият сериозен потенциален инвеститор в община Свищов за последните три години, пише ploshtadaleko.com. Със свое заявление до Общинския съвет той е изявил желанието да закупи терен от близо 3,4 дка. в свищовското село Совата, в което да изгради впоследствие пакетажен цех за парфюмерия и козметика. Работните места, които евентуално ще се открият са между 15 и 20, с тенденция за увеличение във времето.
Причините довели Омар в Общината обаче не са чисто икономически, а по-скоро сантиментални – той е женен за наша съгражданка и живее тук от дълго време, не желае да губи връзката с града и въпреки, че вероятно би получил по-добри условия за развитие на дейността си другаде, е избрал именно Свищов за място на бъдещата си дейност.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK