Окосиха бурените около Александър Втори!

Преглеждания: 14 #
09 Sep 2018

СЛУЖИТЕЛИ НА ОБЩИНАТА СВЪРШИХА РАБОТА ЗА ПЕТ ЛЕВА И ОКОСИХА БУРЕНИТЕ ОКОЛО ПАМЕТНИКА НА ЦАРЯ ОСВОБОДИТЕЛ, видя Актуално Свищов.
След поредица публикации, от 20 февруари 2018 година за окаяното положение на парк „Паметниците” след Текир дере, ОП „Чистота-Свищов” се събуди от типичната си ориенталска дрямка. Преди седмица дори градоначалникът призова репортери да грабват мотики и сърпове и махат бурените. Не се стигна до там, защото има цяла хранилка на която разчитат над 100 човека.
Няма да кажем „браво”, защото типично по нашенски бурените около паметника на император Александър Втори са изчистени. Не е така обаче с бурените към другите паметници в района към Дома за стари хора. Това просто идва да докаже колко истина има в приказката на старите хора - „Хубава работа, но по свищовски!”. Дано през следващата година, която е последна от мандата на настоящата коалиция „тюрле гювеч” почистат и до двора на ДСХ „Мария Луиза” и тревата от самия паметник!

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK