Окосиха бурените около Александър Втори!

#
09 Sep 2018

СЛУЖИТЕЛИ НА ОБЩИНАТА СВЪРШИХА РАБОТА ЗА ПЕТ ЛЕВА И ОКОСИХА БУРЕНИТЕ ОКОЛО ПАМЕТНИКА НА ЦАРЯ ОСВОБОДИТЕЛ, видя Актуално Свищов.
След поредица публикации, от 20 февруари 2018 година за окаяното положение на парк „Паметниците” след Текир дере, ОП „Чистота-Свищов” се събуди от типичната си ориенталска дрямка. Преди седмица дори градоначалникът призова репортери да грабват мотики и сърпове и махат бурените. Не се стигна до там, защото има цяла хранилка на която разчитат над 100 човека.
Няма да кажем „браво”, защото типично по нашенски бурените около паметника на император Александър Втори са изчистени. Не е така обаче с бурените към другите паметници в района към Дома за стари хора. Това просто идва да докаже колко истина има в приказката на старите хора - „Хубава работа, но по свищовски!”. Дано през следващата година, която е последна от мандата на настоящата коалиция „тюрле гювеч” почистат и до двора на ДСХ „Мария Луиза” и тревата от самия паметник!

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK