Общината заспа летен сън

Преглеждания: 19
29 Aug 2018

Че има нещо гнило в Общината е публична тайна. Но официална институция да заспи дълбок летен сън е чудо, каквото няма нийде в таз земя като човешка длан. Точно преди месец, на 30 юли с официално заявление, поисках да получавам материалите за месечните заседания на Общинския съвет. От мръсно-бялата къща замълчаха като комунист на разпит! А по закон са длъжни да отговарят на писмата до тях. Мой познат ми сподели, че миналия четвъртък е подал сигнал в Районна прокуратура - Свищов и във вторник е получил отговор в пощенската си кутия. Как едни закони се прилагат от работещите в държавното обвинение, но за Общината и нейните служители не важат. Лято е, сезон на отпуски, но от един билюк експерти, експертчета и случайно попаднали в администрацията, да няма един да напише писмо от два-три реда вече граничи с абсурда. За незнаещите ето какво е значението на думата билюк според Тълковния речник на българския език - билю̀к — съществително име, мъжки род

Значение: мн. билю̀ци, (два) билю̀ка, м. 1. Остар. Стадо. Билюк говеда. 2. ист. Във феодална Турция — военна част от стотина войници. 3. Диал. Множество, голям брой. Един билюк деца.

Александър ШАБОВ

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!