Общината: Няма затворени пътища, улиците се чистят периодично

Преглеждания: 16 #
28 Nov 2018

Зимата настъпи с пълна сила днес и обилен снеговалеж покри всичко с бялата си премяна. Община Свищов реагира адекватно и всички пътища до населените места се разчистват и обработват своевременно. Кметът Генчо Генчев съобщи, че за момента няма затворени пътища в общината. Движението се осъществява нормално при зимни условия.
В Свищов улиците са проходими. Те се почистват периодично и са обработени със сол срещу евентуално заледяване, тъй като още през нощта температурите ще паднат под нулата. В следващите дни прогнозите също са за минусови температури и през светлата част на денонощието. Служители от ОП”Чистота” днес разчистваха тротоарите по ул.”Цар Освободител”, както и други възлови места. От Общината напомнят, че е задължение на наемателите или собствениците на магазините и домовете да си почистват прилежащите тротоари. И ако за нас възрастните снега носи неудобство, то за децата е повод за радост и игри. Освен, че става за пързалки и снежни топки, снегът ни напомня и за предстоящите коледни празници, свързани с семейството, домашния уют и топлина и емоциите около приготовленията.
Невена САМОКОВЛИЕВА

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/