Общината черпи с телевизори, фризери и печки в новогодишната нощ

#
28 Dec 2018

На 31 декември от 22,30 часа, на площад „Алеко” ще бъдат обявени резултатите от конкурсите на община Свищов за коледна картичка,украса, инициатива на 2018 гоина и послание за 2019 година. Новогодишен благослов ще бъде отслужен от отец Михаил, а кметът на Свищов ще направи традиционното си обръщение към жителите на Общината, пише вестник „24 часа”, цитирайки общинския пресцентър.
Новогодишна наздравица, фойерверки, баница с късмети и други вкусни изненади ще очакват присъстващите на централния площад. За празничното настроение ще се погрижи оркестър „Развитие”, а новогодишна томбола ще зарадва повече от 20 семейства, които с настъпването на Новата 2019 година ще се приберат в домовете си с нови придобивки.
Билети за томболата ще се раздават на 31 декември от 23,30 часа, на площад „Алеко”. В томболата могат да участват всички граждани и гости на Свищов. единствено условие е всеки да получи само един билет, с цел жребият да бъде честен и възможността за спечелване - равностойна. Сред наградите са три телевизора, четири готварски печки, хладилник, фризери, мобилен телефон, а участието е безплатно.

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK