Общината черпи с телевизори, фризери и печки в новогодишната нощ

Преглеждания: 17 #
28 Dec 2018

На 31 декември от 22,30 часа, на площад „Алеко” ще бъдат обявени резултатите от конкурсите на община Свищов за коледна картичка,украса, инициатива на 2018 гоина и послание за 2019 година. Новогодишен благослов ще бъде отслужен от отец Михаил, а кметът на Свищов ще направи традиционното си обръщение към жителите на Общината, пише вестник „24 часа”, цитирайки общинския пресцентър.
Новогодишна наздравица, фойерверки, баница с късмети и други вкусни изненади ще очакват присъстващите на централния площад. За празничното настроение ще се погрижи оркестър „Развитие”, а новогодишна томбола ще зарадва повече от 20 семейства, които с настъпването на Новата 2019 година ще се приберат в домовете си с нови придобивки.
Билети за томболата ще се раздават на 31 декември от 23,30 часа, на площад „Алеко”. В томболата могат да участват всички граждани и гости на Свищов. единствено условие е всеки да получи само един билет, с цел жребият да бъде честен и възможността за спечелване - равностойна. Сред наградите са три телевизора, четири готварски печки, хладилник, фризери, мобилен телефон, а участието е безплатно.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/