Общината чака да се повтори трагедията в Козловец и реши проблема с кучетата

Преглеждания: 15
06 Nov 2018

Дълго време Актуално Свищов не повдигаше темата „бездомни кучета”. Едно, общинските тролове и мишоците на общинска хранилка, шетащи из социалната мрежа, да не ни обвиняват в черногледство. Второ,  надявахме се в мръсно-бялата къща да се размърдат и направят нещо!
Е, чудеса не стават. Настоящото управление реагира и се заедейства единствено след публикация със заглавие „Символи на /не/кадърността на Генчо и Ко”. В останалото време управниците ни се изживяват на Нарцис, обичат да се бият гордо в гърди и посрещат видни гости...
Въпросът „бездомни кучета” за тях не съществува! Засега, защото още в Свищов не се е случила трагедията от Козловец от преди почти две години. Е, тогава ще е ясно колко е кадърно това управление. Но и много късно.
Резонни са въпросите -  Кога Свищов ще има отново общински кучкарник? Има ли назначени на щат служители в кучкарника към момента и получават ли заплата, а не вършат нищо, защото няма такъв? Ако пък случайно е възобновил работата си, без пресцентъра на Общината да бие тъпана, защо в града на 100-те първи неща волно се движат глутници бездомни кучета?
Александър ШАБОВ

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/