Общината: Академик с реални шансове за по-предно класиране пролетта

Преглеждания: 107 #
29 Nov 2018

Председателят на Управителния съвет на ОФК Академик Свищов и заместник-кмет на община Свищов Борислав Замфиров изрази задоволство от постигнатите резултати на футболния клуб през есенния дял на първенството в Сверозападна трета лига и пожела на футболния тим още по-големи успехи в предстоящия сезон, съобщава пресцентъра на Общината.
Академик Свищов се класира на седмо място от 16-те отбора в Северозападна Трета лига. В последната среща, срещу отбора на Павликени, мачът завърши с равен резултат 2:2, с което домакините от Свищов събраха 23 точки и се наредиха на 7-мо място в отборното класиране. На 6-то и 5-то място, съответно с 24 и 25 точки, са отборите на Ком (Берковица) и Севлиево (Севлиево).
Минималната разлика от 1 и 2 точки, дава реални шансове на Академик (Свищов) да заеме по-предни позиции през втория полусезон. Футболистите на треньора Евгени Маринов са амбицирани да дадат най-доброто от себе си, за да заемат челни места в класирането по пътя към професионалната Втора лига. В момента, с реален шанс да влезе в Б група е отборът на Спартак (Плевен), който с 37 точки е първи в класирането при аматьорите, коментират още от Общината.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Символи на /не/кадърното управление на Генчев и Компания