Облаци, мъгли и по-ниски температури през седмицата

Преглеждания: 72 #
02 Nov 2020

Ще има и превалявания от дъжд, но предимно слаби, пише Дир.бг.
Днес облачността над страната ще бъде променлива, увеличаваща се от запад, като до вечерта над по-голямата част от страната ще бъде значителна. максималните температури ще бъдат от 13 до 18 градуса. през деня ще остане почти без валежи.
През нощта ще бъде облачно. След полунощ от северозапад ще започнат превалявания от дъжд, които до сутринта ще обхванат част от западните и централни части на страната, но валежите ще бъдат слаби в повечето райони.
Минималните температури ще бъдат от 8 до 13 градуса.
Утре през деня ще бъде облачно, на отделни места със слаби превалявания от дъжд.
Максималните температури ще са от 12 до 14 градуса в източните райони и до 17-19 в западните и северозападни части на страната. 
В по-голямата част от Европа ще бъде облачно,но слаб дъжд ще превали, освен в София, само на на места на запад — Мадрид и Лондон. Температурите ще бъдат близки до обичайните.
В сряда минималните температури ще бъдат от 5 до 10 градуса. Ще се появи слаб, в източните райони - до умерен североизточен вятър.
През деня облачността ще бъде променлива, а дневните температури ще са от 11 до 16 градуса. На места е възможно да превали съвсем слаб дъжд
В четвъртък минималните температури ще са от 4 до 8 градуса, а дневните ще останат без съществена промяна. Вятърът на запад ще стихне, а в източните райони ще бъде слаб, от север-северозапад.
В петък облачността ще остане значителна. на отделни места ще превали слаб дъжд. минималните температури ще са от 2 до 7, а дневните - от 9 до 14 градуса.
В края на седмицата в приземните въздушни слоеве от североизток ще прониква по-студен въздух. Процесът, освен слаби ръмежи на места, няма да донесе съществени валежи, но ще понижи още малко температурите, а мъглите и ниските облаци ще се задържат на повече места през по-голямата част от деня.
В събота и неделя ще бъде хладно, в низините и котловините - с мъгли и ниска облачност.  Минималните температури ще бъдат от около 1 до 5 градуса, а дневните най-често от 7 до 12 градуса, на местата с мъгли и ниски облаци - малко по-ниски.

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

пред Извикано

Ковидиотите от Н-тия ден Аз ще спазвам частично мерките. Ще стоя на доста голяма социална дистанция от дебили.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ноемврийска пролет!