Нови топки получиха децата на Академик /Свищов/

Преглеждания: 519 #
26 Jan 2020

С нови топки ще тренират възпитаниците на Детско-юношеската школа на ОФК Академик, научи Актуално Свищов. Парите за тях са осигурени от членове на новия Управителен съвет на клуба. Те финансират и закупуване на нови тренировъчни екипи, като в момента се събират оферти за тях. Целта е всичките 134 млади „студенти” да имат еднакви екипи.
Освен това УС на ОФК Академик е гласувал бюджета и приел отчет от какво имат нужда децата и юношите. 140 хиляди лева, колкото бе и през 2019 г., е бюджета на Академик. Цел пред новия УС е оптимизиране на разходите, за да не се влиза в дефицит.
По отноношение на ДЮШ Общината ще плаща нарядите и транспорта и заплати на треньорите. Членовете на УС поемат екипировка (мачова, шуби, анцузи), топки, конуси, турнири, лагери, медицински, храна и евентуално нещо ново. Идея е осигуряване на гост-лектори за тренировки, срещи с известни футболисти. Освен това новите лица в ръковоството се ангажират с оправяне на терените и тревното покритие на всички стадиони и осигуряване на нови машини за поддръжка.
Вече е и факт официалната страница на ОФК Академик в Инстаграм.

Снимки: страницата на Академик в Инстаграм

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Разходка в Зимнич - снимки: George Opayna /ГАЛЕРИЯ/