Нови камери за видеонаблюдение заради вандалските набези

Преглеждания: 10 #
18 Apr 2019

От миналата седмица на територията на община Свищов започна поставянето на допълнителни камери за видеонаблюдение. Зачестилите набези над общинско имущество - пейки, кошчета за боклук, табели, огради, детски съоръжения и др. е приината да се засили видеонаблюдението и да се съсредоточи върху тези участъци, където до сега липсваше такова, съобщава пресцентъра на Общината.
Нови камери са поставени на няколко ключови места в Градската градина, на новата детска площадка, намираща се в центъра на града, на площад „Алеко“ и площад „Свобода“, в района на площад „Велешана“ и паметника на „33-ти Свищовски полк“, градинката с паметника на Дарителите, надлеза към брега на Дунав, местността „Паметниците“ и др.
С новите инсталирани камери общият им брой на територията на града стават 50. Целта е поставяне на видеокамери във всички квартали на града.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK