Нови камери за видеонаблюдение заради вандалските набези

#
18 Apr 2019

От миналата седмица на територията на община Свищов започна поставянето на допълнителни камери за видеонаблюдение. Зачестилите набези над общинско имущество - пейки, кошчета за боклук, табели, огради, детски съоръжения и др. е приината да се засили видеонаблюдението и да се съсредоточи върху тези участъци, където до сега липсваше такова, съобщава пресцентъра на Общината.
Нови камери са поставени на няколко ключови места в Градската градина, на новата детска площадка, намираща се в центъра на града, на площад „Алеко“ и площад „Свобода“, в района на площад „Велешана“ и паметника на „33-ти Свищовски полк“, градинката с паметника на Дарителите, надлеза към брега на Дунав, местността „Паметниците“ и др.
С новите инсталирани камери общият им брой на територията на града стават 50. Целта е поставяне на видеокамери във всички квартали на града.

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK