Николай Станев тренира за Републиканското по лека атлетика

#
29 May 2021 70

Лекоатлетът Николай Станев усилено тренира за участие в Републиканското първенство по лека атлетика, съобщи Академик Свищов. Младият свищовски атлет, който е възпитаник на ДЮШ Академик, ще участва за втори път на републиканско при мъжете – през август м.г. Станев дебютира при мъжете и се класира четвърти. Тази година младежът ще излезе на стартовата линия на 400 метра с препятствия.

Първенството ще се проведе на 6 юни в Старата столица. На първенството 20-годишният спортист ще се състезава за СК Атлетика 2012 – Велико Търново. Треньор на свищовлията е неговия дядо Николай Станчев.

Николай е първокурсник във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, специалност Педагогика на обучението по физическо възпитание. Вчера бе и първият взет изпит от втория семестър. През свободното си време извън терена за тренировка свищовлията отмаря с въдица в ръка.

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Свищов изпрати абитуриентите от "Випуск 2021"