/Не/очакани резултати в анкетата на Актуално Свищов

#
12 May 2019

Броени дни преди изборите за членове на Европейския парламент Актуално Свищов се обърна към своите читатели с поредната си анкета. Въпросът е кратък: За коя партия ще гласувате на 26 май? Даваме на своите читатели десет възможности за отговор. Анкетата е активна до 19 май, седмица преди изборите.
Дни преди нейния край резултатите са повече от /не/очаквани - традиционните партии получават почти нулева подкрепа. Най-голяма е подкрепата за нова политическа формация на национално ниво. Водещата някога в Свищов и населените места БСП получава символична подкрепа. Резултатите определено са оценка на управлението на столетницата на местно ниво и коалиционната политика, която провежда от четири години. Нулева подкрепа получават и други политически формации, представени в ЕП и националното Народно събрание. Призоваваме читателите си да участват в анкетата, както и на 26 май да отделят половин час и да гласуват. За удобство публикуваме тук анкетата и възможност да дадете своя глас.

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK