/Не/очакани резултати в анкетата на Актуално Свищов

Преглеждания: 33 #
12 May 2019

Броени дни преди изборите за членове на Европейския парламент Актуално Свищов се обърна към своите читатели с поредната си анкета. Въпросът е кратък: За коя партия ще гласувате на 26 май? Даваме на своите читатели десет възможности за отговор. Анкетата е активна до 19 май, седмица преди изборите.
Дни преди нейния край резултатите са повече от /не/очаквани - традиционните партии получават почти нулева подкрепа. Най-голяма е подкрепата за нова политическа формация на национално ниво. Водещата някога в Свищов и населените места БСП получава символична подкрепа. Резултатите определено са оценка на управлението на столетницата на местно ниво и коалиционната политика, която провежда от четири години. Нулева подкрепа получават и други политически формации, представени в ЕП и националното Народно събрание. Призоваваме читателите си да участват в анкетата, както и на 26 май да отделят половин час и да гласуват. За удобство публикуваме тук анкетата и възможност да дадете своя глас.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!