Нека Свищов се обедини за лечението на 30-годишна свищовлийка!

Преглеждания: 12144 #
14 Sep 2019

"Живота е всичко онова, което се случва, докато ние си правим планове", е казал някога Джон Ленън, но каквото и да ни се случва в него - има само две неща, които са наистина страшни: да загубиш детето си и дете, което е останало без своята майка. През 2016 година Станимира поема отговорността да стане майка и се ражда нейния прекрасен син. С това получава и правото да се обръщат към нея с думата "мамо". За съжаление, месеци след това се налага да чуе тежката диагноза: Некератинизиращ, едроклетъчен карценом на маточната шийка.
Станимира е моя съученичка от гимназия „Алеко Константинов” и е само на 30 години! Синът й Вики, който има нужда от нея не е навършил дори 3 годинки. Има родители, семейство и приятели, които искат тя да бъде част от живота им. Сега обаче Станимира има нужда и от теб, и от мен - има нужда от нас! Нека заедно да застанем за зад нея и да помогнем със средства , които са и необходими за нейната трета операция!
Когато сме заедно ще успеем! Как може да дарите средства, може да разберете на страницата и във Facebook: https://web.facebook.com/SOS-%D0%97%D0%B0-%D0%A1%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0-100518268013481/ !
Мирослав ВАСИЛЕВ

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

пред Извикано

Ваучери според акъла Актуалния днес Йохан фон Гьоте: "Където глупостта е образец, там разумът е безумие."

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Красотата на Рибарниците край Хаджидимитрово /ГАЛЕРИЯ/