Не ставате, ако оставате такива

Преглеждания: 107 #
20 Jun 2020

Омерзена съм от последните събития около БСП. Не съм им фен, но все пак са най-голямата опозиционна партия. Или поне формално се водят такива. Днес снимките на нахиления Гергов, готовността на Кирил Добрев да поеме премиерския пост и ударите под кръста ме убедиха, че БСП просто не стават!
Защото каква е ползата да заменим ГЕРБ и да сложим Станишев или Гергов. Или Кирил Добрев, който ще се прегърне с Борисов на втората минута след избора си? Откакто дадоха властта на ГЕРБ, БСП нито веднъж не се показа на висота. Ялови акции, още по-нефелни изказвания /с изключение на Нинова, но една Нинова партия не прави/. Вместо да виждат единство пред катастрофата, която БСП нарочно или случайно предизвика със своите стари кадри, които отидоха в ГЕРБ, хората виждат единствено бруталните боричкания за власт.
Затова и на избори няма алтернатива. ГЕРБ не стават, но БСП ежедневно се опитват да ни убедят, че също за нищо не стават, и то много успешно ни убеждават. Нинова имаше един полезен ход в началото - да се разправи безмилостно с джендърската и свинска опозиция и да я изхвърли от партията. Не го направи. Поради липса на стабилни позиции или някакви други съображения, не ме интересува. Въпросът е кардинален.
И отново стигаме до извода, че БСП като опозиция са по-скоро вредни. А въпросът е - КОЙ Е АЛТЕРНАТИВАТА?
За мен е време Президентът Радев, който освен, че мобилизира най-много одобрение и надежди сред народа, ясно да заяви позицията си. За да не допуснем отново гетата да определят бъдещето ни!
Елена ГУНЧЕВА

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Свищов се събуди от летаргичен сън /СНИМКИ/