Национално ученическо състезание организира СА „Д. А. Ценов”

#
04 Nov 2018

Академичното ръководство на Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ и екипът на Академичен център за кариерно консултиране и връзки с обществеността канят учениците от 11 и 12 клас да вземат участие в Национално ученическо/НУС/ състезание, което ще се проведе на 16 ноември, съобщиха от Висшето училище.
Ученическото състезание ще се проведе в седем направления -  Управление на проекти; Счетоводство; Проектиране на мобилно приложение; Туризъм; Митнически и данъчен контрол; Маркетинг и Международен бизнес.
Всички ученици-участници в Националното ученическо състезание, получават Сертификат за участие, а победителите в отделните направления – и грамоти за призово класиране.

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK