Национално ученическо състезание организира СА „Д. А. Ценов”

Преглеждания: 9 #
04 Nov 2018

Академичното ръководство на Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ и екипът на Академичен център за кариерно консултиране и връзки с обществеността канят учениците от 11 и 12 клас да вземат участие в Национално ученическо/НУС/ състезание, което ще се проведе на 16 ноември, съобщиха от Висшето училище.
Ученическото състезание ще се проведе в седем направления -  Управление на проекти; Счетоводство; Проектиране на мобилно приложение; Туризъм; Митнически и данъчен контрол; Маркетинг и Международен бизнес.
Всички ученици-участници в Националното ученическо състезание, получават Сертификат за участие, а победителите в отделните направления – и грамоти за призово класиране.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK