Националната седмица на четенето започна в Свищов

#
22 Oct 2018

С изпълнения на децата от детските градини бе открита обфициално Националната седмица на четенето в Свищов, предаде репортер на Актуално Свищов.
Откриването бе в салона на Първо българско народно читалище „Еленка и Кирил Д. аврамови - 1856„. Децата бяха подготвили много танци и стихотворения, с които поздравиха своите връстници и жителите на града. По-късно се проведе Ден на отворените врати в ДГ „Радост“, ДГ „В. Левски“ и ДГ „Чиполино“. В ХГ „Николай Павлович“ бе открита изложба на тема „Детски приказки“, като нейни автори отново са децата от детските градини.
В периода  22-26 октомври в рамките на Националната седмица на четенето в детските градини, училищата и библиотеките се провеждат инициативи за децата и учениците, свързани с книгите, четенето и образованието.

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK