Националната седмица на четенето започна в Свищов

Преглеждания: 19 #
22 Oct 2018

С изпълнения на децата от детските градини бе открита обфициално Националната седмица на четенето в Свищов, предаде репортер на Актуално Свищов.
Откриването бе в салона на Първо българско народно читалище „Еленка и Кирил Д. аврамови - 1856„. Децата бяха подготвили много танци и стихотворения, с които поздравиха своите връстници и жителите на града. По-късно се проведе Ден на отворените врати в ДГ „Радост“, ДГ „В. Левски“ и ДГ „Чиполино“. В ХГ „Николай Павлович“ бе открита изложба на тема „Детски приказки“, като нейни автори отново са децата от детските градини.
В периода  22-26 октомври в рамките на Националната седмица на четенето в детските градини, училищата и библиотеките се провеждат инициативи за децата и учениците, свързани с книгите, четенето и образованието.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/