Национален студентски форум в Академията

Преглеждания: 22 #
14 Feb 2019

Ректорът на Стопанска академия „Димитър А. Ценов” проведе среща с председателя на Националното представителство на студентските съвети в Република България – Яна Вангелова, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Висшето училище. Повод за срещата бе предстоящото заседание на Общото събрание на НПСС, което ще се проведе в периода 15-17 февруари в Свищов, с домакин Студентски съвет при Стопанска академия. В срещата с ректора – доц. д-р Иван Марчевски, участваха още Станислав Иванов – член на Контролния съвет на НПСС, Никита Йорданов – председател на Студентския съвет и членове на СС – Свищов. Сред обсъжданите въпроси между представителите на НПСС и домакините, бяха и актуални проблеми на обучението на студентите в Стопанска академия „Д. А. Ценов”.

Заседанието на Общото събрание на НПСС, в което членуват и представители на Студентски съвет – Свищов, е с проекто-дневен ред от девет точки. Годишни доклади за 2018 г. ще изнесат председателите на НПСС и на Контролния съвет, а членове на Общото събрание ще представят предстоящи инициативи на висшите училища. Предстои да бъдат приети план за дейността и проекто-бюджета на НПСС за 2019 г.   

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!