Награждават най-добрите спортисти на Общината

#
16 Jan 2019

Официалната церемонията по награждаване на най-добрите спортисти на община Свищов за 2018 година ще се състои на 28 януари от 17.30 часа, в салона на ПБНЧ „Еленка и Кирил Д. Аврамови – 1856“, научи Актуално Свищов. На церемонията ще бъдат отличени и първенците в общинските ученически игри.
Актуално Свищов припомня: Павлин Петров, републикански шампион за мъже с екипировка в категория до 120 килограма, е Спортист на община Свищов за 2018 година. Постиженията на Павлин Петров са клек - 350 кг, лежанка 190 кг и тяга - 363 кг, което е републикански рекорд.
Втори е Стефан Петков от Гожу карате клуб „Алеко”. Той е първи на европейското първенство по карате в Португалия. С равен брой точки втори е Едмон Белчев от СК „Джудоспорт”. Неговите постижения през годината са второ място на Балканско първенство по джудо за мъже - Македония и трето място на Държавен шампионат по джудо за мъже.
 Комисията определи и призьорите при младите и перспективни състезатели. Първи е Даниел Стефанов, капитан на отбора при СК по хокей на трева - до 14 години, който се утвърждава от Държавното първенство в зала и на открито. Втори е Дейвид Радков от същия Спортен клуб до 12 години. Трети при младите спортисти с равен брой точки са Гергана Йорданова, СК „Джудоспорт” и Радослав Георгиев, ХК „Нове99„.
 Комисията определи и треньорите на 2018 година. Колю Колев е наставник в индивидуален спорт, именно той е треньор на Спортист на 2018 на Общината. Другият треньор е Николай Марков, наставник на СК по хокей на трева „Дунав”.

 

 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK