Наградиха най-добрите спортисти на Общината

Преглеждания: 23 #
28 Jan 2019

Официалната церемонията по награждаване на най-добрите спортисти на община Свищов за 2018 година се състоя в салона на ПБНЧ „Еленка и Кирил Д. Аврамови – 1856“, предаде Актуално Свищов. Тази вечер бяха отличени и първенците в общинските ученически игри.
 Павлин Петров, републикански шампион за мъже с екипировка в категория до 120 килограма получи приза Спортист на община Свищов за 2018 година. Постиженията на Павлин Петров са клек - 350 кг, лежанка 190 кг и тяга - 363 кг, което е републикански рекорд.
 Втори е Стефан Петков от Гожу карате клуб „Алеко”. Той е първи на европейското първенство по карате в Португалия. С равен брой точки втори е Едмон Белчев от СК „Джудоспорт”. Неговите постижения през годината са второ място на Балканско първенство по джудо за мъже - Македония и трето място на Държавен шампионат по джудо за мъже.
 Тази вечер отличия получиха и младите и перспективни състезатели от спортните клубове. Първи стана Даниел Стефанов, капитан на отбора при СК по хокей на трева - до 14 години. Втори е Дейвид Радков от същия Спортен клуб до 12 години. Трети при младите спортисти с равен брой точки са Гергана Йорданова, СК „Джудоспорт” и Радослав Георгиев, ХК „Нове99„.
 Отличия получиха и треньорите на 2018 година. Колю Колев е наставник в индивидуален спорт, именно той е треньор на Спортист на 2018 на Общината. Другият треньор е Николай Марков, наставник на СК по хокей на трева „Дунав”.

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!