Над 1500 лева събра Свищов за часове за 30-годишната Станимира!

Преглеждания: 1692 #
16 Sep 2019

Доброто започна да се случва часове след като стотици хора се обединиха около каузата SOS За Станимира. Както Актуално Свищов вече писа, Станимира е с тежко онкологично заболяване, което налага трета по ред хирургична интервенция. За целта обаче са нужни средства, които нейното семейство и близки не са в състояние да съберат сами. След като стотици хора застанаха зад каузата на младата майка, една от първите мащабни акции бе организирана от Slavkova Designs. Само за няколко часа успяха да съберат 1600,20 лв. и събитието предизвика голям интерес в центъра на Свищов. В същото време магазин Refan в лицето на собственикът му Марио Алексиев дари 50 % от обората за деня в полза на Станимира Ницова.
Всичко това ни кара да вярваме, че и в днешно време непримиримия дух на свищовлии е жив. Това обаче не е всичко! Всеки един от вас може да закупи някой от артикулите, които се предлагат в Благотворителния Базар За Станимира Ницова, където парите от проведените търгове отиват изцяло в полза на каузата. Напомняме ви, че всеки един от нас може да дари средства директно в откритата дарителска сметка:

IBAN: BG57UBBS80021086793440 Титуляр на сметката е MARGARITA SLAVEVA NITSOVA в полза на Станимира Ницова.

Хранителен магазин "Братя Гечеви" е един от първите търговски обекти, в които скоро ще може да намерите кутия, в която да допринесете според възможностите си. Заедно ще успеем!
Мирослав ВАСИЛЕВ

още по темата:
https://actualnosvishtov.com/article/neka-svishtov-se-obedini-za-lechenieto-na-30-godishna-svishtovliyka

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Разходка в Зимнич - снимки: George Opayna /ГАЛЕРИЯ/