Мрежата с инициатива за възстановяване на православен храм на 120 години

#
24 Apr 2019

Свищовлийката Даниела Стоянова за пореден път става инициатор на благородна инициатива. В края на миналата година тя започна и успешно приключи кампания в помощ на Детското отделение в МБАЛ-Свищов. Днес младата жена в навечерието на Въскресение Христово подхваща инициатива за възстановяването на православен храм, който е на повече от 120 години. Актуално Свищов препечатва апела на Даниела Стоянова:
Скъпи приятели, в навечерието на Великденските празници, когато светът се е втурнал да спасява Нотр Дам в Париж, един български християнски храм на повече от 120 години, се руши! Става въпрос за изоставената църква "Св. Георги" край с. Гърмен, от която вече 15 години не се чува камбанен звън!
Ние от Национално движение "Хан Кубрат" организираме благотворителна кампания за събиране на средства за ремонт и укрепване на тази българска светиня! Който желае може да помогне като се свърже с мен или с представители на НД "Хан Кубрат" из цялата страна!
Нека с общи сили да съхраним българското за поколенията!

 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK