„Младост” осъмна в тъмнина след проект за милиони!

Преглеждания: 16 #
18 Sep 2018

ЖК „МЛАДОСТ” ОСЪМНА В ПЪЛНА ТЪМНИНА ТАЗИ СУТРИН, видя Актуално Свищов. Пълният абсурд е, че това става броени дни след като местната управа отчете поредно успешно реализиран проект.
МЛИОНИ ДОЙДОХА ПО ПРОГРАМА „РЕГИОНИ В РАСТЕЖ” ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ЖИЗНЕНАТА СРЕДА в района срещу Спортния комплекс на Академията, по улица „Черни връх” и ЖК „Рила”.
Наред с кокетните беседки по протежение на жилищните сгради по улица „Патриарх Евтимий” бе изградено енергоспестяващо улично осветление. Още в средата на август новите лампи почнаха да премигват сутрин и днес около шест, когато вече си е тъмно  не работеха!
АКО ФАСАДАТА НА МРЪСНО-БЯЛАТА КЪЩА БЕ РАЗБИТА ОТ ВАНДАЛ, АКО БУРЕНИТЕ НА ВХОДА Й ВСЕ ПАК СЕ РАЗЗЕЛЕНИХА ТО ДНЕС СТАНАХМЕ СВИДЕТЕЛИ НА КАЛПАВО РЕАЛИЗИРАН ПРОЕКТ. Точно в района преди седмици при пороен дъжд улиците станаха каналите на Венеция...
Крайно време е местообитателите на мръсно-бялата къща да осъзнаят, че в българския език има девет глаголни времена, а не само бъдеще време. А работата, която трябва да свършат е в сегашно глаголно време...

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/