Млади ротарианци организират кръводарителска акция

Преглеждания: 22 #
14 Mar 2019

Свищов се включва в национална кръводарителска акция, организирана от Ротаркт клубовете в страната, научи Актуално Свищов. Подкрепяна от много Ротаракт клубове през годините, тази кампания намира специално място сред нашите хуманитарни инициативи, коментираха младите ротарианци.
„Обединявайки силите на 21 клуба в 11 града от цяла България, вярваме, че ще докоснем повече човешки сърца и много от вас ще намерят героя в себе си. Заповядайте на 17-ти (неделя) март 2019г. от 10:00ч. до 15:00ч., в ПБНЧ "Еленка и Кирил Д. Аврамови-1856", заявяват още организаторите.
Водени от изконния принцип на Ротари за безкористност в добрите дела, от организацията приканват хората да дарят не „капка кръв“, а „извор на надежда“ за някой в нужда и да спасят човешки живот.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!