Млади ротарианци организират кръводарителска акция

#
14 Mar 2019

Свищов се включва в национална кръводарителска акция, организирана от Ротаркт клубовете в страната, научи Актуално Свищов. Подкрепяна от много Ротаракт клубове през годините, тази кампания намира специално място сред нашите хуманитарни инициативи, коментираха младите ротарианци.
„Обединявайки силите на 21 клуба в 11 града от цяла България, вярваме, че ще докоснем повече човешки сърца и много от вас ще намерят героя в себе си. Заповядайте на 17-ти (неделя) март 2019г. от 10:00ч. до 15:00ч., в ПБНЧ "Еленка и Кирил Д. Аврамови-1856", заявяват още организаторите.
Водени от изконния принцип на Ротари за безкористност в добрите дела, от организацията приканват хората да дарят не „капка кръв“, а „извор на надежда“ за някой в нужда и да спасят човешки живот.

 

пред Извикано

Общината фалира: вместо нов транспортен план - забраняват паркирането в центъра! В края на най-безличния Общински съвет, по-правилно е да се нарича Восъчен театър или Восъчно позорище, т.нар. съветници са на път да вземат поредното си недомислено решение. 

Официална страница на FACEBOOK