Младежите на ФК Изгрев 93 подебители в „Сандански Къп 2019“

Преглеждания: 164 #
25 Feb 2019

 Международният турнир „Сандански Къп 2019“ събра за пореден път в Сандански детско – юношески футболни отбори от страната и чужбина. ФК Изгрев 93 от Царевец взе участие в надпреварата и заслужено достигна до призове в две от възрастовите групи, научи Актуално Свищов. За пореден път малките футболисти доказаха, че мястото им е сред най-добрите, а високото ниво на подготовка и силното им желание за успех донесоха първо и второ място в турнира.
Възпитаниците на треньора Ангел Ангелов, от набор 2009/10 г., заслужено вдигнаха Купа Сандански и станаха шампиони във футбол 7, след четири поредни победи. В първия мач футболистите на Изгрев 93 се наложиха над миналогодишния шампион на турнира, македонския ФК Биджо – Куманово с 3:0, а през следващите два дни постигнаха  категорични победи над ФК София спорт – София с 0:4 и над ФК Металург 2 – Перник - с 0:8. Финалната среща, донесла заслуженото първо място и златните медали на ФК Изгрев 93 се игра срещу ФК Металург 1 и завърши с резултат 0:1 за шампионите.
Във футбол 5 отборът на ФК Изгрев 93, набор 2010/11, също се представи на много високо ниво и след 5 изключително динамични срещи, се окичи със сребърни медали от международния турнир.
Достойно представяне направиха и спортистите от футбол 9, водени от президента на клуба Милен Иванов. Те заеха почетното 5-то място, като само 1 точка не им достигна в груповата фаза, за да играят за медали.
Треньорът Ангел Ангелов изрази радостта си от отличните резултати на своите футболисти и им благодари за старателната игра, както не пропусна да благодари и на основния спонсор на отбора – Ганчо Ламбев, председател на местната земеделска кооперация, чиято финансова подкрепа прави възможно участието на футболистите в национални и международни турнири.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Символи на /не/кадърното управление на Генчев и Компания