Младежите на Академик с победа над връстниците им от В. Търново, Изгрев93-първи

#
25 May 2019

Доброто представяне на децата на Академик продължи и днес. В последните срещи от Зоналното първенство Футбол - 5 деца, които се играха днес, родените през 2010 година възпитаници на Даниел Нейков записаха категорична победа и загуба. Домакин на срещите от 32-ия 33-ия кръг Царева ливада. Младите надежди на Академик /Свищов/, водени от Даниел Нейков, записаха категорична победа с 4:0 над Алекс ОК /Велико Търново/. Във втората среща играчите се поизмориха и загубиха от Болярчета /Велико Търново/ /бел. ред. и двата отбора са младежки гарнитури на Етър/, които бяха първи през миналата година. Герои на днешните срещи за играчите на Даниел Нейков са Мартин Шабанов-1,Андриан Божанов-2 и Мартин Иванов-1.

Две победи, повече от категорични, записаха днес и играчите на Изгрев - 93 - над ФК Балкан /Плачковци/ 7:2 и Боруна /Царева ливада/ 9:1. Младите футболисти, възпитаници на Ангел Ангелов, от Царевец са победител в приключилия сезон.

Успех на децата,които поемат щафетата,нека бъдат здрави и задружни!

Сн.: Деян КРЪСТЕВ

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK