Министър дари „Епопея на забравените” на СУ „Д. Благоев”

Преглеждания: 117 #
21 Sep 2020

СУ „Димитър Благоев“ посрещна министъра на образованието Красимир Вълчев, заедно с инж. Розалия Личева – началник РУО – В.Търново, Янка Такева – председател на Синдиката на българските учители и други, съобщиха за Актуално Свищов от гимназията.
Поводът беше новооткритата многофункционална спортна площадка, изградена в двора на училището. Спортистите на СУ „Д. Благоев“ направиха кратки демонстрации пред Вълчев.  Министърът се разходи в училище, разгледа най-новата техника в класните стаи на първокласниците, новият компютърен кабинет, библиотеката и залите, които при реализиране на проекта за STEM образование в училище, ще бъдат  оборудвани като специализирани кабинети. Той подари книги на училищната библиотека с емблематичните заглавия – „Епопея на забравените“ на Иван Вазов и „Цар Калоян - Дълг и чест“ на Николай Овчаров. От своя страна Янка Такева дари книгата „Предприемачът“ на Пламен Попов.
Министър Вълчев поздрави Цветанка Кирова – директор научилището за базата и добрата организация на учебния процес.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

пред Извикано

Ковидиотите от Н-тия ден Аз ще спазвам частично мерките. Ще стоя на доста голяма социална дистанция от дебили.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Зазоряване