Медали за СУ „Николай Катранов“ от националното състезание „Моята родина“

#
18 Mar 2019

Поредни медали и блестящо представяне за възпитаниците на СУ „Николай Катранов“ в националното състезание „Моята родина“, което тази година е посветено на 140-годишнината от приемането на Търновската конституция, съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, замесник-директор на гимназията.

Преди дни се проведе вторият кръг на надпреварата, в която участваха общо 32-ма ученици от училището. Всички те получиха сертификати за отлично представяне, а шестима завоюваха и поредните медали за СУ „Николай Катранов“: със златен медал е наградена Мирела Иванова Митева от IV в клас, със сребърен медал са отличени Светослав Светославов Йорданов от V а клас, Божана Велкова Великова и Александра Анатолиева Асенова от IV а клас, както и Рада Димитрова Кирева от IV в клас. Бронзов медал за представянето си получава Елеонора Стоянова Кирилова от II в клас.

Националният финал на състезанието ще е през месец април в град Стара Загора.

 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK