Масово меле прекрати мач в Козловец

Преглеждания: 26 #
20 Feb 2019

Сбиване прекрати контролната среща в Козловец. Съперници в мача, който трябваше да е приятелски бяха домакините от „Земеделец” и „Ботев” /Трънчовица/. Любопитно е, че и двата тима са водачи в своите елитни областни групи, като през есента не са познали вкуса на поражението. Домакините имат 9 победи от девет срещи, а гостите осем пълни успеха и едно реми. Очаквано двубоят бе оспорван, като в един моент нервите избиха в началото на второто полувреме. След размяна на реплики между двама футболисти реферът уж ги успокоява, но секунди по-късно думите са заменени с дела. Стига се до меле първо между играчите, а впоследствие и между треньорски щабове и публика от двете населени места, която навлиза на терена. След укротяване на страстите срещата е прекратена при 0:0.
С равенство 1:1 приключи пък контролните срещи „Академик”. В последната проверка  водения  от Стефан Трайков тим прие „Левски” /Левски/.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!