Масово меле прекрати мач в Козловец

#
20 Feb 2019

Сбиване прекрати контролната среща в Козловец. Съперници в мача, който трябваше да е приятелски бяха домакините от „Земеделец” и „Ботев” /Трънчовица/. Любопитно е, че и двата тима са водачи в своите елитни областни групи, като през есента не са познали вкуса на поражението. Домакините имат 9 победи от девет срещи, а гостите осем пълни успеха и едно реми. Очаквано двубоят бе оспорван, като в един моент нервите избиха в началото на второто полувреме. След размяна на реплики между двама футболисти реферът уж ги успокоява, но секунди по-късно думите са заменени с дела. Стига се до меле първо между играчите, а впоследствие и между треньорски щабове и публика от двете населени места, която навлиза на терена. След укротяване на страстите срещата е прекратена при 0:0.
С равенство 1:1 приключи пък контролните срещи „Академик”. В последната проверка  водения  от Стефан Трайков тим прие „Левски” /Левски/.

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK