Маските водят до ...робство и подчинение

Преглеждания: 290 #
30 Aug 2020

Арестуват хора, които не вярват в ковида. Принуждават свободни хора да носят маски на устата си. Принудително лечение, принудителни ваксини. Принудителен ИДИОТИЗЪМ.
Човекът има дълбоко заложен инстинкт за оцеляване. И този инстинкт сега говори, че нещо не е както трябва и трябва да се оцелее въпреки, а не заради мерките. Затова и са протестите по цял свят.
Колко хора умряха от СПИН? Колко от рак? Колко от ебола? Колко от усложнения на грип? От пневмонии? Каква е смъртността? И защо за нито едно заболяване не се вземат подобни мерки? Съмнявам се, че дори за чумата през Средновековието са вземани подобни мерки.
Маските водят до заробване и мълчание. Водят до ежедневен страх и дискомфорт. Водят до.....робство и подчинение. Дори децата ни се опитват да направят безгласни и с намордници.
Светът явно обезумя заради алчността на малцина. Алчни за власт и пари и пари и власт. Които се интересуват само от собствената си сила, но не и от човечеството.
В Берлин, в Париж, в Барселона и в много други градове арестуват хора на улицата, защото са без маски. Както са арестували роби без жигосване преди векове. Докога? И защо?
Елена ГУНЧЕВА

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

60-та година Нове открива нови тайни /СНИМКИ/