Март тръгва ремонта на пътя Вардим - Свищов

Преглеждания: 21 #
21 Feb 2019

Преди дни бе подписано възлагателно писмо към фирмата изпълнител от Агенция „Пътна инфраструктура“, с което се възлага изпълнението на рехабилитацията на Републикански път II-52, от частта преминаваща в границите на област Велико Търново, през Вардим, до града, научи Актуално Свищов.
Очаква се през месец март да стартират строително-монтажните работи, които ще започнат от границата с област Русе и ще продължат по посока село Вардим. Стойността на ремонта е близо 10 млн. лв. Към този момент са осигурени половината от средствата, с които  започват строително-монтажните работи през пролетта.
Лошото състояние на 18,6 километровия път от години е сериозен проблем за жителите на Свищов и Вардим, което е предпоставка за редица пътнотранспортни произшествия.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/