Лудогорец триумфира на турнир, организиран от Академик /ВИДЕО/

#
01 Jun 2021 129

В истински празник на спорта и футбола се превърна Турнира за купата на кмета, организиран от ОФК Академик и община Свищов, съобщи Академик Свищов. Срещите от надпреварата се проведоха на трите тревни терена, стопанисвани от клуба и на терена с изкуствена настилка. Общо 16 отбора от Разград, Свищов, Белене, Левски, Павликени и други участваха в надпреварата. Отборите играха в три възрастови групи – Ф5 – шест отбора, Ф7 – шест отбора и Ф11 – четири отбора.

Младите футболисти на Лудогорец доминираха на турнира, организиран от ОФК Академик. Ф11 първи са Лудогорец, втори Гигант /Белене/, трети Изгрев 93 /Царевец/. "Студентите" на Красимир Капитанов бяха равностойни на "орлите" във втората възрастова група - Ф7, но на финала загубиха с минималното 0:1. Трети в групата са Лато /Алеково/. При най-малките, Ф5 триумфира Локомотив /Дряново/, втори Академик и трети Лато /Алеково/.

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Свищов изпрати абитуриентите от "Випуск 2021"