Лизашки одобрява!

Преглеждания: 187 #
15 Aug 2020

Професор Лизашки днес благоволи да ни сведе до знанието, че одобрява взетите "важни" решения от премиерина. То бивало и да не одобрява, нали захлебва при управляващите, както преди това пък другаде. Интересно съждение направи и за прекия избор на държавен глава. Според него пряк избор не бил необходим....
Така. Като знаем, че Лизашки е конституционалист /е, набеден за такъв, но все пак/, и явно бандата на Бойко ще разчита и на него, освен на Потресите на правото Барни Ръбъла и Ванко Каскета, изказването му е показателно.
Със сигурност в нездравите си мечти Онуй си представя как Барни Ръбъла пише нова Конституция, в която няма пряк избор на Президент, а министър-председателят го назначава на поста. Ех, какъв живот и каква корупция ще настъпят тогава.....
Според Лизашки, паралелната държава подготвяла авторитарна конституция. Сега разбирам, че имаме паралелна държава. Да не би това да е министър-председателят в сянка - практикуващата патриотинг танцувачка в народни носии? Или пък нещо, което е родено в болното съзнание на Борисов, който, както знаем, параноята отдавна го е налегнала жестоко?
ГЕРБ отдавна задмина БКП по авторитарност и овладяване на държавата, както и култ към личността. Направо властта на Тодор Живков ряпа да яде в сравнение с това, което направи неговият телохранител с държавата. Ама то слугите винаги се оливат и не знаят къде да спрат, за тях граници няма, защото си избиват комплекси.
И за пореден път да кажа, че прогнилата интелигенция е много по-вредна дори от външните врагове. Голяма част от професори, академици и прочие са прости ибрикчии на управляващите, без значение кои са те. И са използвани по начин, предизвикващ естествена погнуса у всеки нормален българин.
Та, Лизашки, ти си плюеш не само на дипломата, но и на името. Не ме интересуват титлите ти, защото за почтеността и човещината, както и за патриотизма, дипломи и титли не се дават. А ако се даваха, ти нямаше и първи клас да имаш завършен. Ибрикчия си бил и ибрикчия ще си останеш. С това ще бъдеш запомнен!
Елена ГУНЧЕВА

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

60-та година Нове открива нови тайни /СНИМКИ/