Литературен конкурс за хорър разказ за младежи обяви клуб LAZARUS

Преглеждания: 117 #
02 Jun 2020

Ние от клуб LAZARUS търсим бъдещите родни таланти в литературата на ужаса, съобщи за Актуално Свищов Бранимир Събев, автор и член на клуба, родом от Свищов. „Не е достатъчно един автор единствено да се развива постоянно като творец – той носи в себе си и дълг, и отговорност. Отговорност към писаното слово и дълг към бъдещите поколения, които ще го наследят и ще тръгнат по същия творчески път”, коментират от литературния клуб.
Конкурсът е за разказ до 2000 думи, чиито участници да са на възраст между 13 и 19 навършени години към датата на обявяване на конкурса. Време за провеждане на конкурса – между 24 май и 1 октомври 2020 г. Разказите не трябва да са публикувани никъде досега, под никаква форма и да не са печелили награди в други конкурси.
Формат на файловете на изпратените разкази: .doc, .docx, .rtf; шрифт: Times New Roman, Arial, Calibri; размер на шрифта 12. Допускат се до 2 разказа от участник, като евентуално ще се спрем на един от тях.
Изпращайте разказите си като прикачени файлове на имейл clublazarus@mail.bg, заедно с ваша кратка биография в свободен стил.
Повече информация за клуба и инициативата ще откриете тук:http://horror-bg.com/klub-lazarus-obiaviava-konkurs-za-horror-razkaz-za-mladezhi/

Актуално Свищов припомня: LAZARUS е клуб на български автори, любители на фантастика, фентъзи и хорър. Той се роди в началото на 2016 година. Клубът е кръстен е на българския писател и преводач /Кинг и Лъвкрафт/, който за жалост вече не е сред нас – Адриан Лазаровски. В момента членовете на литературния кръг наброяват двадесет и двама души – писатели, преводачи, художници.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Свищов се събуди от летаргичен сън /СНИМКИ/