Латино танци и канго джъмпс в СУ „Димитър Благоев“

#
22 Jan 2019

Всеки вторник и четвъртък от 15:00 часа в актовата зала на СУ „Димитър Благоев“  се провеждат уроци по латино танци за деца, съобщиха за Актуално Свищов от гимназията. Часовете води Николай Йорданов – активен състезател по спортни танци. Поради големият интерес и запитвания от ученици и родители, от втория учебен срок предстои стартирането на канго джъмпс група.
От свищовското училище съобщават още, че се организират хоби форми латино, салса и канго джъмпс за родители и граждани на Свищов, които също ще се провеждат в актовата зала на СУ „Димитър Благоев“. Всички желаещи да се запишат, могат да заповядат на място в училище или да пишат на фейсбук страницата на училището.

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK