Латино танци и канго джъмпс в СУ „Димитър Благоев“

Преглеждания: 24 #
22 Jan 2019

Всеки вторник и четвъртък от 15:00 часа в актовата зала на СУ „Димитър Благоев“  се провеждат уроци по латино танци за деца, съобщиха за Актуално Свищов от гимназията. Часовете води Николай Йорданов – активен състезател по спортни танци. Поради големият интерес и запитвания от ученици и родители, от втория учебен срок предстои стартирането на канго джъмпс група.
От свищовското училище съобщават още, че се организират хоби форми латино, салса и канго джъмпс за родители и граждани на Свищов, които също ще се провеждат в актовата зала на СУ „Димитър Благоев“. Всички желаещи да се запишат, могат да заповядат на място в училище или да пишат на фейсбук страницата на училището.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/