Курбан за здраве раздават на празника в Козловец

#
18 Oct 2018

Курбан за здраве ще бъде раздаден в село Козловец на празника на населеното място - 26 октомври, съобщиха от църковното настоятелство на православния храм „Св. Димитър”.
От 9,30 часа на 26 октомври ще се отлужи Света литургия и освещаване на курбана. Вечерта от 18 часа в салона на читалището ще има празничен концерт, в който участват деца от ДГ „Христо Ботев”, самодейци от читалището и Културния клуб на пенсионера „Детелина” и танцова формация „Огнени ритми” от Свищов.
На 3 ноември е общоселската панахида за починалите от Козловец, съобщиха още църковното настоятелство. Седмица по-късно, 10 ноември, е традиционния сбор на населеното място.

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK