Курбан за здраве раздават на празника в Козловец

Преглеждания: 14 #
18 Oct 2018

Курбан за здраве ще бъде раздаден в село Козловец на празника на населеното място - 26 октомври, съобщиха от църковното настоятелство на православния храм „Св. Димитър”.
От 9,30 часа на 26 октомври ще се отлужи Света литургия и освещаване на курбана. Вечерта от 18 часа в салона на читалището ще има празничен концерт, в който участват деца от ДГ „Христо Ботев”, самодейци от читалището и Културния клуб на пенсионера „Детелина” и танцова формация „Огнени ритми” от Свищов.
На 3 ноември е общоселската панахида за починалите от Козловец, съобщиха още църковното настоятелство. Седмица по-късно, 10 ноември, е традиционния сбор на населеното място.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK