Коректен мач в Овча могила, лясковчани си взеха своето

#
13 Nov 2018

„Пробив“ – „Левски“ (Ляск.) 0:3  Куп пропуски направиха футболистите от Лясковец на терена в Овча могила и в един момент можеха и да изпуснат успеха, ако домакините не им бяха върнали жеста. До 5-ата минута Шенол Краев не успя да завърши точно три атаки.
Димитър Димитров нанесе първия опасен удар през втората част, закован от Блажев на голлинията, след рикошет в гредата. Стражът капитулира в 55-ата минута, в която Кязъмов проби и поднесе топката на Краев пред празната врата за 0:1. В отговор Атанас Кръстев намери Георги Курдов непокрит, но той не улучи топката и не можа да изравни. Борис Чакъров покачи на 0:2 в 72-рата минута с премерен шут от границата на наказателното поле. Пред другата врата Курдов, който явно нямаше ден, пропусна да върне интригата, биейки в аут, след хубаво подаване на ветерана Пламен Петков.
Включилият се силно в мача Пламен Тонев увенча добрите си изяви с гол в 87-ата минута за 0:3, довкарвайки отбита от Блажев топка при изстрел на Мартин Йорданов. Срещата бе коректна, реферът Галя Ечева не показа нито един картон.

 

пред Извикано

Общината фалира: вместо нов транспортен план - забраняват паркирането в центъра! В края на най-безличния Общински съвет, по-правилно е да се нарича Восъчен театър или Восъчно позорище, т.нар. съветници са на път да вземат поредното си недомислено решение. 

Официална страница на FACEBOOK