Конституционният съд нарита Гешев

Преглеждания: 292 #
30 Jul 2020

Като казвах, че на въпросите на Гешев до КС може да отговори и студент от горните курсове по право....не знам защо човечецът с каскетчето си въобразяваше, че неговите липси в правните знания и смелото стреляне сватбарската в дебрите на правото ще впечатлят някой юрист.
Рядко конституционните съдии вземат с единодушие решение. Обикновено това се случва, когато въпросите са безспорни и няма никакво съмнение какво следва да бъде тълкуването им. Мотивите по-скоро представляват лекции по право, каквите явно главният прокурор, сигурно зает с по-важни неща /може пък и той да е бягал от лекции и да е търчал с филии с мас/, е пропуснал!
Въпреки всичко за правосъдието и правото в България има надежда. Не всички юристи могат да бъдат купени и притиснати. Има достойни съдии, които поставят Конституцията и законите над страха и натиска, упражнявани от управляващите.
Та, Гешев, нещо под каскета просветна ли ти? Или трябва още няколко пъти да си препрочетеш лекциите и решението? Може би вместо да търчи по брифинги, не е лошо да си отвори законите. За да не се излага, а заедно със себе си и цялата прокуратура!
ГЕШЕВ Е ПОЗОР! Quod erat demonstrandum!
Елена ГУНЧЕВА

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

пред Извикано

Ковидиотите от Н-тия ден Аз ще спазвам частично мерките. Ще стоя на доста голяма социална дистанция от дебили.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ноемврийска пролет!