Коледно тържество в СПГ „Алеко Константинов”

Преглеждания: 13 #
23 Dec 2018

Коледно тържество се проведе в СПГ „Алеко Константинов”, съобщиха за Актуално Свищов от гимназията. Коледа не е просто един от християнските празници, това е празник на надеждата, на любовта между хората и символ на добротата. Рождество Христово или Коледа е време, когато се забравя лошото и мъката изчезва от сърцето, за да се даде път на добротата, която дарява щастие на света.
Коледа е възможност да си прекараме добре и затова на коледното тържество в нашата гимназия намериха място забавните игри.
При първата игра, наречена „Открий подаръка”, всеки участник получава кутия, в която има коледен предмет. Първият участник разопакова подаръка и го подава на следващия, и така докато някой от тях разопакова истинския подарък, който остава за него.
При втората игра, наречена „Коледна таблица”, всеки участник има лист, разделен на графи – коледна храна, коледни символи, коледни песни, коледни филми и коледна декорация. В рамките на минути трябва да се запълнят графите. Ако няма дублиране с думите при другите участници, се дава една точка и печели този, който има най-много точки.
 В Коледното тържество взеха участие също клубовете по „Фризьорство” с ръководител Елена Димитрова и „Гримьорство” с ръководител Соня Заранкова. Участниците от двата клуба демонстрираха своите умения. Бъдещите стилисти демонстрираха празнични прически, съчетани с подходящ и атрактивен грим.
 Коледното тържество беше изпълнено с позитивни емоции и приключи с радостно настроение у всички – ученици, учители и служители на гимназията.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK