Кое не ви харесва в думите „народен” и „съд"?

08 Sep 2020 335

Георг, постигнал шеметна партийна кариерка с целуване на ръце и други части на първия държавен и партиен ръководител, днес се възмути дълбоко, че на протестите се говорело за нов народен съд. Не било цивилизовано, според Георг. Много невинен народ си бил загинал тогава.
Само да припомня, че подобен съд след Втората Световна Война има навсякъде в Европа. Само във Франция има 97 000 осъдителни процеси срещу колаборационистите, сътрудничели си с нацистите. А 9000 души са избити без съд от съпротивата. Заради НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.
Никъде по света не се прощава на националните предатели. Никъде! А вие сте точно такива - алчни, некадърни, крадливи престъпници. С минимално образование и никакво възпитание. Вземате решения в собствена изгода и вреда на България. Заради вас милиони заминаха в чужина, а хиляди измряха от мизерия и липса на здравеопазване.
Народният съд е необходимост, когато има извънредни обстоятелства. Като например престъпници да завземат цялата власт и да проникнат във всички системи на държавата. Народният съд се създава специално, той не е уличен съд, а съд на народа срещу предателите.
Явно много ви е страх. Знаете какво ви чака. Не са само оставки. Чака ви съд - справедлив и законен български народен съд. Защото всъщност, да ви поясня, всяка една присъда в България се издава в името на народа......
Страхувайте се.....
Елена ГУНЧЕВА

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

На плаж в Свищов и... Никопол /СНИМКИ/